Slide background
Slide background
header_15
header_12
header_10
header_11
header_9
header_8
header_7
header_6
header_5
header_3
header_4

Equip

Ferran Costa:

inlingua Central
Tel. 80 70 60
inlingua@inlingua.ad

Hola! Sóc en Ferran. A mi m’ha tocat ser el director de les escoles. De fet, ja fa vint anys que treballo a inlingua i és una gran sort poder treballar amb un equip humà de tants països diferents i tan divers. Des de sempre m’ha agradat l’ensenyament i una de les coses que més m’agrada és parlar idiomes, especialment l’anglès.

A més, en el món actual, plenament globalitzat, saber idiomes ja és una qüestió indispensable. El nostre repte és posar a la disposició de tots els andorrans i residents els millors serveis lingüístics possibles. Estem convençuts que així ho fem i heu de saber que sempre, sempre, estem a la vostra disposició!

Susanna Tarragona:

inlingua Central
Tel. 80 70 60
susanna@inlingua.ad

Hola! Jo sóc la Susanna, la directora pedagògica de les escoles inlingua del Principat. Molta gent em demana què vol dir aquest càrrec. Senzillament, sóc la responsable del fet que tots els estudiants treguin el màxim profit de les seves classes i aprenguin en les millors condicions possibles.

Per aquest motiu, em reuneixo setmanalment amb els professors, per organitzar els continguts de les classes, assegurar-ne la qualitat pedagògica i fer que tots vosaltres, els alumnes, us sentiu ben a gust a inlingua. A més a més, estic a la vostra disposició per atendre qualsevol dubte o pregunta que us pugui sorgir amb relació a les vostres classes i el vostre aprenentatge.

Esther Torres:

inlingua Central
Tel. 80 70 60
central@inlingua.ad

Hola! Sóc a inlingua des de fa molts anys i m’heu pogut veure tant a l’escola d’Escaldes com a la d’Andorra la Vella, on em trobareu actualment desenvolupant les tasques de cap d’administració.

No dubteu a trucar-me per a qualsevol dubte o informació. Intentaré ajudar-vos si voleu informació d’estades a l’estranger, cursos d’idiomes, cursos per a empreses o el que faci falta. Si hi ha alguna cosa que no pugui resoldre, buscarem el suport de la nostra directora pedagògica, de la nostra comptable o de la persona corresponent.

Araceli Pintor:

inlingua Central (DOTS)
Tel. 80 70 60
araceli@inlingua.ad

Hola! Sóc l’Araceli. Jo sóc la coordinadora de l’escola DOTS First English a Andorra. Cada tarda rebo a la Central –així és com anomenem el centre per als alumnes més petits d’Andorra la Vella– un munt de nens d’1 a 9 anys, que vénen a aprendre anglès mentre s’ho passen d’allò més bé.

La meva tasca consisteix a coordinar les classes i els professors i a procurar que tot el material sigui l’adequat, depenent dels nivells i els horaris. També sóc un suport per als professors durant les seves classes, fent que els nens es portin bé, vagin al bany ordenadament o tinguin tot allò que necessiten.

Daniel Alves:

inlingua Escaldes
Tel. 86 61 11
escaldes@inlingua.ad

Hola, jo sóc en Daniel! Em trobareu a inlingua Escaldes vetllant pel bon funcionament d’aquesta escola en tots els àmbits.

Des d’aquí, i amb l’ajuda d’inlingua Central, cada tarda m’encarrego de coordinar professors i alumnes, petits i grans, i d’atendre les seves necessitats. També sóc un suport per als professors quan és necessari; tinc cura del material, organitzo l’escola en general i, evidentment, proporciono informació a tots els interessats en els diferents cursos d’idiomes que realitzem.

Així doncs, si voleu informació o teniu qualsevol dubte o inquietud, us animo a entrar a inlingua Escaldes. Us rebré encantat!

Pepa Barbero:

inlingua Encamp
Tel. 83 27 40
encamp@inlingua.ad

Hola! Jo sóc la Pepa i em trobareu cada tarda, de dilluns a dijous, a inlingua Encamp, on coordino el centre.

Les meves tasques principals consisteixen a atendre els alumnes i els seus pares, informar-los i ajudar-los davant de qualsevol dubte, atendre aquelles persones que estiguin interessades en els nostres productes, organitzar les aules i els materials, coordinar els professors… Vaja, un munt de tasques perquè el centre d’Encamp funcioni el millor possible. Ah! Per a mi, treballar a inlingua ha estat una sorpresa molt agradable, sobretot treballar amb els més petits, ja que cada dia m’ensenyen coses noves.

Naïma Fernández:

inlingua Sant Julià
Tel. 84 12 22
santjulia@inlingua.ad

Hola! Em dic Naïma i sóc l’encarregada de l’escola de Sant Julià.

Com que m’agrada molt treballar amb nens, quan va sorgir aquesta oportunitat no la vaig desaprofitar. A més de gestionar les classes i atendre els alumnes de l’escola, m’encarrego que no falti de res als més petits. Per això, m’ocupo d’anar a buscar els nens de 4 a 9 anys a la Ludoescola. També m’encarrego de donar informació als pares sobre tots els nostres cursos. En aquestes tasques m’ajuden les companyes de l’equip docent de l’escola, que fan que hi hagi molt bon ambient a les classes i que finalment l’objectiu es compleixi, que els alumnes aprenguin anglès divertint-se.

Qui vulgui aprendre anglès que vingui a veure’ns. El rebrem amb els braços oberts i s’ho passarà d’allò més bé. Us espero a inlingua Sant Julià!

Mayte Ulrich:

inlingua Central (Departament de Comptabilitat)
Tel. 80 70 60
mayte@inlingua.ad

Fa anys que sóc l’encarregada de vetllar per la seguretat econòmica de l’empresa. El meu càrrec dins d’inlingua és, a primer cop d’ull, dels que passen més desapercebuts, però al final del dia la meva tasca és molt més important del que sembla. De fet, us pot semblar una feina poc gratificant això de passar-se tot el dia fent números… Segurament us sembla, fins i tot, estressant, però us puc assegurar que a mi m’encanta. I ho és molt, de gratificant!

Sóc una controladora nata dels números i quan aquests quadren tinc una gran satisfacció. També comporta maldecaps, però això és el que té la feina ben feta.

Belmiro Sousa:

inlingua Central (Departament d’Informàtica)
Tel. 80 70 60
belmiro@inlingua.ad

Un munt d’alumnes i professors passen cada dia per les nostres instal·lacions, i no només per la nostra escola d’Andorra la Vella, sinó per totes les escoles inlingua que hi ha repartides per les diferents parròquies. Per això, cal disposar d’un bon suport informàtic que ho tingui tot ben organitzat: horaris, aules, alumnes, classes… Aquesta és la meva tasca: sóc l’informàtic de la casa. M’encarrego que tota la part tècnica de les escoles funcioni correctament i a ple rendiment.

També sóc un dels encarregats de la imatge corporativa de l’empresa, és a dir, de la creació d’imatges i textos per a la comunicació dels nostres missatges (cartells, anuncis per a la premsa…), que canalitzem a través de diversos mitjans, impresos i digitals.