Trobem la solució que s’adequa a les necessitats de cada alumne i al seu estil d’aprenentatge. Els nostres cursos d’idiomes individuals o en grup estan dissenyats per adaptar-se als requisits dels nostres clients i es poden començar en qualsevol moment. Tant si s’està interessat en una formació en grup com si es volen fer classes individuals o un curs adaptat a persones que disposen de poc temps, inlingua té un curs per a cadascú. Els cursos poden ser flexibles, tant en la durada com en la programació, i poden ser generals o específics.

El mètode inlingua emfatitza la part oral de l’idioma, per bé que no deixa de banda cap de les quatre habilitats lingüístiques: llegir, escriure, escoltar i parlar.

Cursos particulars

Per a aquelles persones que tenen unes necessitats idiomàtiques específiques i també per a aquelles que disposen de poques hores per estudiar idiomes o tenen un horari laboral difícil de compaginar amb els estudis, inlingua els ofereix classes particulars d’idiomes, que es poden adaptar a la disponibilitat horària de l’alumne.

Amb aquesta modalitat de curs, l’alumne pot escollir el nombre de sessions, adaptant-les al seu temps disponible.

Detalls dels cursos:

 • L’alumne marca l’objectiu.
 • Es dissenya el curs d’acord amb les necessitats específiques de l’alumne (per adquirir destresa bàsica, per reactivar el llenguatge passiu, per preparar-se per a situacions concretes, etc.).
 • El curs avança al ritme marcat per l’alumne i els professors es concentren completament en les seves necessitats específiques.
 • L’alumne estableix el calendari en funció de la seva disponibilitat.
 • L’alumne decideix on tindran lloc les classes (a la feina, a casa seva o en un dels nostres centres).
 • Els preus depenen del nombre d’hores contractades.
 • Les classes fora dels centres inlingua poden estar subjectes a un recàrrec per les despeses de desplaçament.

Cursos en grup

Tant per a principiants com per a alumnes avançats, els cursos en grup ofereixen un entorn d’aprenentatge actiu, variat i entretingut. Aquests cursos tenen lloc una o dues vegades a la setmana, per la qual cosa són compatibles amb agendes laborals atapeïdes.

Detalls dels cursos:

 • Es treballa al màxim la comprensió oral i escrita, la conversa –interacció i expressió oral– i l’escriptura.
 • S’imparteixen una o dues vegades a la setmana, amb una durada total de dues hores lectives.
 • Hi ha un nombre limitat d’alumnes per classe. Els grups solen tenir de quatre a vuit alumnes.
 • Si l’alumne ja ha estudiat abans l’idioma, se’l pot ubicar en un curs del seu nivell en qualsevol moment. No haurà d’esperar que comenci un nou curs.
 • Si ja té alguns coneixements de l’idioma que vol aprendre, però està indecís pel que fa al curs que més li convé, pot fer un test de nivell gratuït amb un dels professors d’inlingua.

Cursos per a empreses

inlingua ofereix els seus serveis a un gran nombre d’empreses i institucions del país (Crèdit Andorrà, MoraBanc, Banc de Sabadell, Andorra Telecom, el Periòdic d’Andorra, el Ministeri d’Educació i Cultura…), realitzant cursos d’idiomes de diferents modalitats, adaptats a les necessitats de cadascú (Banking, Tourism, Telephoning…). Tots ens han confiat i ens confien la formació lingüística dels seus equips humans.

Després d’analitzar els requisits particulars, desenvolupem un curs adaptat específicament als objectius de la companyia. Amb l’objectiu de crear un curs optimitzat, es para especial atenció a la cultura corporativa, a l’objectiu dels treballadors i als requisits interns específics. També l’estructura i el calendari del curs s’ajusten a les exigències de la companyia.

El desenvolupament del curs es controla i compara amb els objectius originals de forma continuada. La persona de contacte a inlingua manté els departaments de recursos humans regularment informats.

Per a empreses, inlingua disposa de la línia de materials APP (Accelerated Professional Program), que segueix una estructura similar als materials GPP (General Purpose Program), però basant-se en situacions professionals i en el món dels negocis.

Seguint els nivells que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), la línia APP disposa també de diversos materials per als estudiants, recursos per als professors i eines complementàries.

Les empreses que operen a escala nacional o internacional es beneficien enormement de l’àmplia xarxa de centres inlingua. Un contracte amb inlingua els permetrà establir una estructura homogènia pel que fa a informes, avaluacions i altres aspectes dels cursos.

Truca ara