Equip

inlingua Andorra
Crossing Language Barriers

Ferran Costa

Encarregar-se de la gerència d’aquesta empresa és del tot gratificant. És una gran sort poder treballar amb un equip humà tan divers, per la seva procedència i experiència.

Des de sempre m’ha agradat l’ensenyament i una de les coses que més m’agraden és ensenyar idiomes, especialment l’anglès, activitat que continuo portant a terme.

A més, en el món actual, plenament globalitzat, saber idiomes és indispensable. Així doncs, el nostre repte és oferir els millors serveis lingüístics possibles.

inlingua@inlingua.ad

Susanna Tarragona

Soc la persona encarregada de gestionar les escoles inlingua, la qual cosa significa fomentar el treball en equip i la col·laboració del personal administratiu i docent de les nostres escoles, tenint en compte sempre les inquietuds i necessitats formatives dels alumnes.

Així mateix, m’asseguro que els continguts i la qualitat pedagògica de les classes garanteixin un aprenentatge òptim de l’idioma escollit.

susanna@inlingua.ad

Chris Aguilar

Hola! Em dic Chris i soc el responsable de fer més visibles les escoles inlingua del Principat d’Andorra.

Soc un dels encarregats de la imatge corporativa de l’empresa, és a dir, de la creació d’imatges i textos per a la comunicació dels nostres missatges (cartells, anuncis per a la premsa…), que canalitzem a través de diversos mitjans, impresos i digitals.

marketing@inlingua.ad

Mayte Ulrich

Finances i Personal
mayte@inlingua.ad
Fa anys que soc l’encarregada de vetllar per la seguretat econòmica de l’empresa. El meu càrrec dins d’inlingua és, al primer cop d’ull, dels que passen més desapercebuts, però al final del dia la meva tasca és molt més important del que sembla. De fet, us pot semblar una feina poc gratificant això de passar-se tot el dia fent números… Segurament us sembla, fins i tot, estressant, però us puc assegurar que a mi m’encanta. I ho és molt, de gratificant!

Soc una controladora nata dels números i quan aquests quadren tinc una gran satisfacció. També tinc maldecaps, però això és el que té la feina ben feta.
mayte@inlingua.ad

Esther Torres

Administració - Central
central@inlingua.ad
Tel. 80 70 60
Hola! Treballo a inlingua des de fa molts anys i m’heu pogut veure tant a l’escola d’Escaldes com a la d’Andorra la Vella, on em trobareu actualment desenvolupant les tasques de cap d’administració.

No dubteu a trucar-me per a qualsevol dubte o informació. Intentaré ajudar-vos si voleu informació d’estades a l’estranger, cursos d’idiomes, cursos per a empreses o el que faci falta. Si hi ha alguna cosa que no pugui resoldre, buscarem el suport de la nostra directora, de la nostra comptable o de la persona corresponent.

central@inlingua.ad
Tel. 80 70 60

Paloma Juárez

Administració - Central
andorra@inlingua.ad
Tel. 80 70 60
Hola! Soc la Paloma. Soc la coordinadora de la Central i cada tarda rebo a l’escola un munt d’alumnes que venen a aprendre idiomes mentre s’ho passen d’allò més bé.

A més de rebre els alumnes, dono suport al professorat i procuro que els materials siguin sempre els adequats, d’acord amb els nivells i l’alumnat.

andorra@inlingua.ad
Tel. 80 70 60

Meritxell Martínez

Administració - Escaldes
escaldes@inlingua.ad
Tel. 86 61 11
Hola, jo soc la Meritxell! Em trobareu a inlingua Escaldes, vetllant pel bon funcionament d’aquesta escola en tots els àmbits.

Des d’aquí, i amb l’ajuda d’inlingua Central, cada tarda m’encarrego de coordinar les tasques del centre i d’atendre les necessitats que puguin sorgir.

Així doncs, si voleu informació o teniu qualsevol dubte o inquietud, us animo a entrar a inlingua Escaldes. Us rebré encantada!

escaldes@inlingua.ad
Tel. 86 61 11

Pepa Barbero

Administració - Encamp
encamp@inlingua.ad
Tel. 83 27 40
Hola! Jo soc la Pepa i em trobareu cada tarda, de dilluns a divendres, a inlingua Encamp, on coordino el centre.

Les meves tasques principals consisteixen a atendre l’alumnat, informar i aclarir qualsevol dubte, atendre aquelles persones que estiguin interessades en els nostres productes, organitzar les aules i els materials i coordinar el professorat.

Per a mi, treballar a inlingua ha estat una sorpresa molt agradable, sobretot treballar amb la mainada, ja que cada dia m’ensenyen coses noves.

encamp@inlingua.ad
Tel. 83 27 40

El nostre professorat

Les nostres escoles disposen d’un equip docent altament qualificat. Professors i professores d’idiomes de diverses procedències imparteixen cursos a infants, joves i adults i, a més a més d’ensenyar-los la llengua desitjada, els transmeten l’amor i la passió per la cultura i les tradicions que l’envolten. És un luxe tenir un professorat com aquest, plenament implicat en l’ensenyament i el progrés acadèmic dels nostres alumnes i involucrat en totes aquelles activitats que organitzem per difondre la importància de saber idiomes.

Truca ara