inlingua Andorra

Equip

Languages change your life

Ferran Costa

Gerència

inlingua Central
Tel. 80 70 60
inlingua@inlingua.ad

Encarregar-se de la gerència d’aquesta empresa és del tot gratificant. És una gran sort poder treballar amb un equip humà tan divers, per la seva procedència i experiència. Des de sempre m’ha agradat l’ensenyament i una de les coses que més m’agraden és ensenyar idiomes, especialment l’anglès, activitat que continuo portant a terme.

A més, en el món actual, plenament globalitzat, saber idiomes és indispensable. Així doncs, el nostre repte és oferir els millors serveis lingüístics possibles.

Susanna Tarragona

Direcció

inlingua Central
Tel. 80 70 60
susanna@inlingua.ad

Soc la persona encarregada de gestionar les escoles inlingua, la qual cosa significa fomentar el treball en equip i la col·laboració del personal administratiu i docent de les nostres escoles, tenint en compte sempre les inquietuds i necessitats formatives dels alumnes.

Així mateix, m’asseguro que els continguts i la qualitat pedagògica de les classes garanteixin un aprenentatge òptim de l’idioma escollit.

Esther Torres

Departament d’administració

inlingua Central
Tel. 80 70 60
central@inlingua.ad

Hola! Treballo a inlingua des de fa molts anys i m’heu pogut veure tant a l’escola d’Escaldes com a la d’Andorra la Vella, on em trobareu actualment desenvolupant les tasques de cap d’administració.

No dubteu a trucar-me per a qualsevol dubte o informació. Intentaré ajudar-vos si voleu informació d’estades a l’estranger, cursos d’idiomes, cursos per a empreses o el que faci falta. Si hi ha alguna cosa que no pugui resoldre, buscarem el suport de la nostra directora, de la nostra comptable o de la persona corresponent.

Sandra Moreno

Departament d’administració

inlingua Central
Tel. 80 70 60
andorra@inlingua.ad

Hola! Soc la Sandra. Jo soc coordinadora a la Central. Cada tarda rebo a l’escola un munt d’alumnes, que venen a aprendre anglès mentre s’ho passen d’allò més bé.

La meva tasca consisteix a rebre els alumnes i donar suport als professors i a procurar que tot el material sigui l’adequat, depenent dels nivells i els horaris. També soc un suport per als professors durant les seves classes.

Meritxell Martínez

Departament d’administració

inlingua Escaldes
Tel. 86 61 11
escaldes@inlingua.ad

Hola, jo soc la Meritxell! Em trobareu a inlingua Escaldes, vetllant pel bon funcionament d’aquesta escola en tots els àmbits.

Des d’aquí, i amb l’ajuda d’inlingua Central, cada tarda m’encarrego de coordinar les tasques del centre i d’atendre les necessitats que puguin sorgir. També soc un suport per al professorat quan és necessari; tinc cura del material; organitzo l’escola en general, i, evidentment, proporciono informació a totes les persones interessades en els diferents cursos d’idiomes que realitzem.

Així doncs, si voleu informació o teniu qualsevol dubte o inquietud, us animo a entrar a inlingua Escaldes. Us rebré encantada!

Pepa Barbero

Departament d’administració

inlingua Encamp
Tel. 83 27 40
encamp@inlingua.ad

Hola! Jo soc la Pepa i em trobareu cada tarda, de dilluns a divendres, a inlingua Encamp, on coordino el centre.

Les meves tasques principals consisteixen a atendre l’alumnat, informar i aclarir qualsevol dubte, atendre aquelles persones que estiguin interessades en els nostres productes, organitzar les aules i els materials, coordinar el professorat… Vaja, un munt de coses perquè el centre d’Encamp funcioni de la millor manera possible. Ah! Per a mi, treballar a inlingua ha estat una sorpresa molt agradable, sobretot treballar amb la mainada, ja que cada dia m’ensenyen coses noves.

Daniel Alves

Departament d’administració

inlingua Sant Julià
Tel. 84 12 22
santjulia@inlingua.ad

Hola! Em dic Daniel i soc l’encarregat de l’escola de Sant Julià.

Com que m’agrada molt treballar amb infants, quan va sorgir aquesta oportunitat no la vaig desaprofitar. A més de gestionar les classes i atendre l’alumnat, m’encarrego que no falti de res als més petits. Per això, m’ocupo d’anar a buscar els nostres alumnes de 4 a 9 anys a la Ludoescola. També m’encarrego d’informar sobre els nostres cursos. En aquestes tasques m’ajuden les companyes de l’equip docent de l’escola, que fan que hi hagi molt bon ambient a les classes i que finalment el nostre objectiu es compleixi, és a dir, que els alumnes aprenguin idiomes divertint-se.

Qui vulgui aprendre idiomes que vingui a veure’ns. Us rebrem amb els braços oberts i us ho passareu d’allò més bé. Us esperem a inlingua Sant Julià!

Mayte Ulrich

Departament financer i departament de personal

inlingua Central
Tel. 80 70 60
mayte@inlingua.ad

Fa anys que soc l’encarregada de vetllar per la seguretat econòmica de l’empresa. El meu càrrec dins d’inlingua és, al primer cop d’ull, dels que passen més desapercebuts, però al final del dia la meva tasca és molt més important del que sembla. De fet, us pot semblar una feina poc gratificant això de passar-se tot el dia fent números… Segurament us sembla, fins i tot, estressant, però us puc assegurar que a mi m’encanta. I ho és molt, de gratificant!

Soc una controladora nata dels números i quan aquests quadren tinc una gran satisfacció. També tinc maldecaps, però això és el que té la feina ben feta.

Chris Aguilar

Departament de comunicació audiovisual i publicitat
inlingua Central

Tel. 80 70 60
chris@inlingua.ad

Hola! Em dic Chris i soc el responsable de fer més visibles les escoles inlingua del Principat d’Andorra.  Soc un dels encarregats de la imatge corporativa de l’empresa, és a dir, de la creació d’imatges i textos per a la comunicació dels nostres missatges (cartells, anuncis per a la premsa…), que canalitzem a través de diversos mitjans, impresos i digitals.

Menu