inlingua Andorra

Materials inlingua

Languages change your life

Un dels factors que determinaran l’èxit en l’aprenentatge d’una llengua és l’existència d’un ampli ventall de materials per aconseguir-ho.

Els materials inlingua han estat desenvolupats exclusivament per als centres inlingua per persones expertes de tot el món i no es poden comprar fora d’aquests centres.

Les escoles inlingua disposen d’un centre de recerca, innovació i desenvolupament propi on es dissenyen els materials pedagògics, adaptant-los a les més innovadores tendències en l’ensenyament d’idiomes.

Programa GPP

El programa d’inlingua GPP (General Purpose Program) és per a joves i adults, i és el més utilitzat als centres del Principat.

Aquest programa, que se segueix en tots els idiomes, ha estat creat pensant en aquelles persones que volen seguir un programa d’idiomes de caràcter general. Per això, el vocabulari i les situacions treballades s’inspiren en el món quotidià i inclouen aspectes socioculturals de l’idioma.

El programa GPP s’inicia en un nivell bàsic i permet adquirir un bon nivell de l’idioma, dotant l’estudiant de la gramàtica i el vocabulari bàsic, un nivell equivalent al C2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) i a totes les puntuacions del TOEFL.

Tots els nivells del programa GPP disposen d’un llibre de text i d’un CD amb exercicis d’àudio complementaris. I cada nivell es desenvolupa en un any acadèmic, de setembre a juny.

Truca ara