inlingua Andorra

Presentació

Languages change your life

inlingua al Principat d’Andorra

Les escoles d’idiomes inlingua del Principat d’Andorra pertanyen a la xarxa internacional d’inlingua, desplegada arreu del món amb més de 300 centres en una trentena de països dels cinc continents i amb seu a Berna (Suïssa).

A Berna hi ha el Departament Pedagògic, centre d’investigació i desenvolupament des d’on es dicten les directrius per a la correcta i puntual execució dels programes de formació i estudi.

La primera escola inlingua del Principat d’Andorra va obrir les seves portes el 1991 i des d’aleshores l’empresa ofereix serveis integrals de formació en idiomes.

L’any 2002 les escoles inlingua andorranes van rebre la certificació de qualitat ISO 9001:2000, que demostra l’aplicació d’alts estàndards en tots els processos interns de l’empresa.

Idiomes

A inlingua podeu estudiar els idiomes que vulgueu. Per fer-ho, us oferim un gran ventall de cursos en grup, particulars, en línia, etc.

Les classes en grup són de dues hores setmanals i coincideixen amb el calendari escolar, és a dir, es desenvolupen de setembre a juny, tot i que l’alumne/a s’hi pot incorporar sempre que vulgui.

Les classes particulars −els packs d’idiomes, per exemple− s’adapten al nivell, a les necessitats i a la disponibilitat horària de la persona interessada.

Actualment, aquests són els idiomes que es poden aprendre als nostres centres:

 •  Anglès
 •  Castellà
 •  Rus
 •  Àrab
 •  Francès
 •  Català
 •  Japonès
 •  Grec
 •  Alemany
 •  Xinès
 •  Italià
 •  Llatí

A inlingua podeu estudiar qualsevol idioma sota demanda. Ens dieu l’idioma que voleu aprendre i nosaltres us busquem el millor professor/a. A més, podeu fer tots els nivells de l’idioma sol·licitat, des del més bàsic fins al més avançat, que us permetran comprendre i expressar-vos amb total facilitat.

Inici del curs: 9 de setembre de 2019                                           Finalització del curs: 22 de juny de 2020

Departament Pedagògic

El Departament Pedagògic de les escoles inlingua s’encarrega d’assignar el professor/a que millor s’adapti a les necessitats de cada grup, depenent del nivell, de la prèvia exposició a la llengua, de les demandes específiques, del perfil, etc. Els nostres professionals, d’altra banda, a part de tenir una formació íntegra, s’especialitzen en àrees concretes. D’aquesta manera, hi ha docents especialitzats en la formació dels més petits; d’altres, en el món dels negocis; d’altres, en la preparació dels exàmens oficials, etc.

Suport administratiu

El nostre professorat compta amb el suport del personal administratiu, que està en contacte directe amb els alumnes per informar-los de l’enfocament de les classes, facilitar-los els materials i coordinar els seus horaris.

Els nostres alumnes

inlingua Andorra disposa d’una àmplia experiència en el món de l’ensenyament d’idiomes. Amb mètodes pedagògics propis, inlingua treballa amb empreses i institucions del país, com ara Crèdit Andorrà, MoraBanc, Banc de Sabadell, BPA, Andorra Telecom, el Periòdic d’Andorra, Patrimoine, Tabandor, ADI, KMPG, OTIS, Grandvalira, CEA, IMSA, la Universitat d’Andorra, el Servei d’Ocupació, el Ministeri d’Educació i Cultura, la Cambra de Comerç, el Govern i els comuns, entre d’altres. Totes aquestes empreses i institucions ens han confiat i ens confien la formació lingüística dels seus equips humans.

Truca ara