inlingua Andorra

Writing & Reading Skills for College
(de l’1 al 26 de juliol)

Languages change your life

Un curs pensat per als estudiants que comencen una nova etapa acadèmica. En aquest cas, es treballarà l’ús d’un llenguatge i una escriptura més especialitzats per afrontar els reptes intel·lectuals que sorgiran a la seva futura vida acadèmica i a les seves activitats professionals.

El curs ofereix una aproximació a algunes de les eines necessàries per produir textos acadèmics, com ara el format de la citació. Quan s’acabi, cada alumne haurà escrit un resum, una ressenya i un assaig.

Aquest curs és per a joves a partir de 16 anys i s’impartirà els dimarts i dijous de les 18.00 a les 20.00 h.

Objectius generals

  • Llegir articles escrits en el context universitari per desenvolupar habilitats de comprensió i anàlisi de la informació.
  • Desenvolupar habilitats de lectura crítica per llegir críticament.
  • Construir bons arguments i allunyar-se de fal·làcies.
  • Desenvolupar un procés d’escriptura que asseguri una comunicació eficaç d’idees i arguments.
  • Aprendre a escriure resums, ressenyes i assaigs.
  • Conèixer diferents estils de citació i les eines que hi ha disponibles en línia.

Metodologia

Els alumnes aprendran a fer preguntes crítiques, a desenvolupar arguments i a seguir estratègies d’escriptura que millorin els seus textos. Cada classe serà un taller on hi haurà lectures en grup i discussions sobre l’estructura i el contingut dels textos, i s’ensenyarà a fer un resum, una ressenya i un assaig.

Cada alumne rebrà comentaris personalitzats i els seus textos tindran correccions i observacions detallades del professor/a.

Truca ara